Våra damer och herrar! Låt oss presentera...

Vi kan hår 

Skills

Helt underbart när vi arrangerade en minimässa på salongen lör 22/9-2018! Vi hade bjudit in våra leverantörer, Husman Hagberg hade öppet och Emelie hade öppet  behandlingsrummet (provapåmassage och bokningserbjudanden). Skillsarna erbjöd fina "snabbbehandlingar", tävlingar, rabatter och erbjudanden på både, hårprodukter, verktyg, inredning och kläder. Tack alla ni som deltog! 
Ett annat av våra evenemang "Skills all in one", blev något något alldeles unikt! Vi älskar att tänka nytt! Gå in i evenemanget på vår facebooksida och läs mer!
Tis 27/2-2018 var det dags för nästa kundkväll! Klicka HÄR för att komma till evenemanget på facebook. 

Klicka här för att komma till evenemangen på vår facebooksida.  Prenumerera gärna på våra evenemang på facebook, så du inte missar något! Vi har ofta något kul, unikt, spännande och givande på gång!
Ett av eventen var "Skills special evening", vilken ni kan se evenemangsbilden ovan!  Klicka  för att se bilder från kvällen.
Nedan ser ni några bilder från vårt event "vårens hetaste trender". Det blev en härlig kväll fylld av trendspaning samt tips och trix kring hår, skönhet, hälsa, kläder, makeup och inredning. Bra erbjudanden hade vi, så för en del blev det även shopping!