Våra damer och herrar! Låt oss presentera...

Vi kan hår 

Vi älskar vårt jobb!

SKILLS står för engagemang, service, professionalitet, glädje och allt som följer i den andan!

Skills vision

Skills filosofi och vision är baserat på tron att våra kunders behov är av yttersta betydelse. Hela vårt team är beredda att möta dessa behov. Som ett resultat, är en stor del av våra kunder, återkommande kunder och hänvisningar.
Vi välkomnar möjligheten att få ditt förtroende och ge dig den bästa servicen branschen har att erbjuda.

Känn dig välkommen!

Så fort du stiger innanför vår dörr, vill vi att du skall känna dig välkommen. Oavsett vilken frisör du bokat behandling hos, hjälps vi alla åt att göra ditt besök hos oss, så angenämt som möjligt.

Vi har utökat!

Vi har utökat med ett mysigt och fridfullt behandlingsrum, där vi utför bla fransbehandlingar, botox, ansiktsbehandlingar och massage. Är du en seriös företagare som passar in i vårt team och vill hyra in dig i vårt behandlingsrum vid enstaka/kontinuerliga tillfällen, så är du välkommen att höra av dig. Tala med Anna.

Events är en del av Skills...

Så här kan det stundtals se ut vid entren till stationshuset i Bjuv, på väg in till Skills. Events, kundkvällar samt olika happenings är en del av vår nisch. Våra arrangemang är alltid välbesökta och uppskattade. Man går aldrig ifrån något av våra arrangemang utan att få nya upplevelser med sig!

Skills är inte som någon annan salong...

Välkommen att följa oss på facebook & instagram, besöka våra arrangemang och framför allt: låt oss ta hand om dig och ditt hår -så avgör du själv :).

Anna är den kreativa gamlingen som brinner för sina yrken som frisör och frisörlärare. Har gesällbrev, mästarbrev och frisörlicens alla kategorier.

Ebba är en noggrann, duktig och härlig tjej . En frisk fläkt på salongen! Har gesällbrev.

Elina är Sveriges starkaste frisör som får dig att känna dig trygg och säker i stolen. 
Har gesällbrev, mästarbrev och frisörlicens.

Sofie  är en hälsosam och stilmedveten frisör, som har koll på trenderna. Utöver att frisera jobbar hon också med fransförlängning. 
Har gesällbrev och frisörlicens.

Linda  är en kreativ, erfaren frisör som gillar att göra människor snygga och glada. Är även utbildad frisörlärare. Har gesällbrev.

Anna.O är en glad, härlig, ärlig och kreativ frisör som även älskar att jobba med extensions. Har gesällbrev.

Vi har i stort sett alltid frisörelever, som går Hantverksprogrammet inriktning frisör, på Nicolaiskolan i Helsingborg, hos oss på salongen. När någon elev gör sin APL (praktik) eller feriearbetar hos oss, så erbjuder vi behandlingar hos dem med kraftigt rabatterade priser. Det är viktigt att den kund som bokar är medveten om att det är en elev som utför arbetet och att man inte kan ha samma krav på tidsåtgång och resultat som hos en behörig frisör. Därav det reducerade priset.